1. Tarieven vanaf 1 januari 2019 zijn:

  Acupunctuurconsult / behandeling                    
  € 59,50
  1e Traditionele Chinese kruidenconsult € 59,50
  Vervolg Traditionele Chinese kruidenconsult € 45,00
  Manuele therapie € 37,00 *
  Fysiotherapie € 27,00 *

 2. Mijn aanwezigheid en telefonische bereikbaarheid op de praktijk is van maandag t/m woensdag. Donderdag en vrijdag ben ik niet op de praktijk. U kunt mij een e-mail sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 3. Aan het begin van de maand zenden wij u de rekening over de vorige maand. Deze rekening kunt u indienen bij uw verzekeraar. Deze zal, afhankelijk hoe u bent verzekerd, het volledige of een deel van de rekening aan u vergoeden. Controleer in uw polisvoorwaarden wat u vergoed krijgt. Vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2019  (NVA) en Vergoedingenoverzicht 2020
  Acupunctuurbehandelingen gaan niet ten koste van uw eigen risico!

 4. Betalingsvoorwaarden: Betaling dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum. Na overschrijden van de betalingstermijn zal, indien nodig, een incassobureau worden ingeschakeld.  In dat geval komen de buitengerechtelijke incassokosten voor uw rekening. Deze zullen maximaal 15% van de hoofdsom bedragen (bij een hoofdsom tot € 2500,00) met een minimum van € 40,00.

 5. Voor herinneringsnota’s worden € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht.

 6. De prijs van de Chinese kruiden is inclusief 9% BTW. Deze worden niet altijd vergoed door uw verzekeraar. De prijs is moeilijk vooraf aan te geven daar de totaalprijs van de kruidenformule afhankelijk is van de prijs van de individuele kruiden. De kruidenformules worden uniek door de apotheek voor u gemaakt, daardoor zijn deze niet te retourneren. Het is belangrijk dat u eventuele allergieën en medicijngebruik aan mij doorgeeft.

 7. Afspraken kunnen alleen van maandag tot en met vrijdag en minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd. Bij niet tijdig afzeggen of vergeten van de afspraak zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

 8. De behandelingen duren 30 tot 45 minuten. U dient samen met het intakegesprek rekening te houden met maximaal 60 minuten.

 9. Acupunctuurpunten liggen over het gehele lichaam dus draag ruim zittende kleding. Wilt u voor de behandeling een eigen badlaken meenemen.

 10. Parkeren in Zoetermeer is rondom de Bijdorplaan tijdelijk tot 1 ½ uur gratis. Let op de parkeerschijf.

*Let op dat u een restitutiepolis heeft