Algemene praktijkinfo

1. Tarieven vanaf 1 januari 2021 zijn:

Acupunctuurconsult / behandeling €60,00
1e Traditionele Chinese kruidenconsult €60,00
Vervolg Traditionele Chinese kruidenconsult €30,00

2. Van maandag tot en met woensdag ben ik op de praktijk aanwezig en telefonisch bereikbaar. Donderdag en vrijdag ben ik niet aanwezig, maar wel per e-mail bereikbaar.
U kunt mij dagelijks bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

3. Aan het begin van de maand krijgt u de rekening over de vorige maand. Deze rekening kunt u indienen bij uw verzekeraar. Deze zal, afhankelijk hoe u bent verzekerd, het volledige of een deel van de rekening aan u vergoeden. Controleer in uw polisvoorwaarden wat u vergoed krijgt. Zie ook het Vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2021. Acupunctuurbehandelingen gaan niet ten koste van uw eigen risico!

4. Betalingsvoorwaarden: Betaling dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum. Na overschrijden van de betalingstermijn zal, indien nodig, een incassobureau worden ingeschakeld. In dat geval komen de buitengerechtelijke incassokosten voor uw rekening. Deze zullen maximaal 15% van de hoofdsom bedragen (bij een hoofdsom tot € 2500,00) met een minimum van € 40,00.

5. Voor herinneringsnota’s worden € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht.

6. De prijs van de Chinese kruiden is inclusief 9% BTW. Deze worden niet altijd vergoed door uw verzekeraar. De prijs is moeilijk vooraf aan te geven daar de totaalprijs van de kruidenformule afhankelijk is van de prijs van de individuele kruiden. De kruidenformules worden uniek door de apotheek voor u gemaakt, daardoor zijn deze niet te retourneren. Het is belangrijk dat u eventuele allergieën en medicijngebruik aan mij doorgeeft.

7. Afspraken kunnen alleen van maandag tot en met vrijdag en minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd. Bij niet tijdig afzeggen of vergeten van de afspraak zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

8. De acupunctuurbehandelingen duren 30 tot 45 minuten. Bij de eerste afspraak duurt het intakegesprek met de behandeling maximaal 60 minuten. Intake en vervolggesprek kruidenconsult nemen meestal 30 minuten in beslag.

9. Acupunctuurpunten liggen over het gehele lichaam dus draag ruimzittende kleding. U neemt een eigen badlaken mee naar iedere behandeling.

10.Parkeren in Zoetermeer is rondom de Bijdorplaan tot 1 ½ uur gratis. Let op de parkeerschijf.